10 sjelljet e përditshme që shkatërrojnë marrëdhënien tuaj me partnerin

1.Kritikoni gjithmonë veten. Ndoshta partneri nuk i vë re fare papërsosmëritë tuaja, por me këtë sjellje ju i theksoni më shumë. 2.Gjykoni këdo. Një sjellje e tillë mund të bezdisë partnerin dhe të ndryshojë mendimin që ka për ju. 3.Përpiqesh në mënyrë të vazhdueshme për perfeksion.Përpjekja për të qenë e përkryer për partnerin tuaj është një kurth sepse herët a…

Learn More