Çfarë të bëjmë kur fëmija nuk socializohet në kopsht?

Kur fëmija shkon për herë të parë në kopsht, prindërit duhet t ëjenë të përgatitur, që jo menjëherë do të ndodhë socilaizimi me të gjithë fëmijët. Tendenca për të qëndruar vetëm nuk është gjithmonë shenjë e të ndierit keq apo në siklet dhe sipas psikologes Manuela Trinci është shumë e rëndësishme të vlerësojmë moshën e fëmijës. Deri në vitin e dytë…

Learn More