Kur prindërit nuk janë dakord me njëri-tjetrin për disiplinimin e fëmijëve

Ndërsa detyra e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve disiplinore mund të duket e frikshme, këto 8 strategji do t’ju vënë ju dhe bashkëshortin tuaj në rrugën e suksesit. Me këto udhëzime, me kohë dhe përpjekje, nuk do të kalojë shumë kohë përpara se debati i madh i disiplinës të mbetet në të kaluarën. Hapi i parë: Gjeni të përbashkëta mes jush Filloni…

Learn More