Shprehjet qe nuk duhet t’ja thoni dikujt që përjeton një sulm paniku

Sulmet e panikut karakterizohen nga një kombinim i simptomave mendore, emocionale dhe fizike. Këto sulme zakonisht fillojnë me një ndjenjë nervozizmi dhe frike. Ndjenjat e ankthit shpesh rriten me intensitet pasi personi fillon të përjetojë ndjesitë somatike si, frymëmarrja , shpeshtim i rrahjeve të zemrës, dhimbja e gjoksit , djersitja e tepërt, ndjesia e shpimeve, tronditja dhe madje edhe përzierja.…

Learn More