Si të ndryshojmë mënyrat stresante të të menduarit? Disa teknika nga Anjeza Livanaj, psikologe

Të gjithë në momente të caktuara ndihemi të stresuar, apo themi që “Jam në stres”. Ai mund të jetë në formën e ndryshimeve trupore, ndryshimeve emocionale dhe ndryshmeve të sjelljes. Edhe pse duken të ndryshme, të treja këto mundësi mund të shfaqen në çastin kur ju përballeni me një situatë stresante.   Trupi juaj reagon Kur ju jeni në gjendje…

Learn More