Në funksion të qetësisë së fëmijëve: një teknikë e thjeshtë për t’u aplikuar në situata stresante. Nga Lorela Garuli, psikologe.

Fëmijët nuk i shpëtojnë stresit dhe frikës që ngjarjet aktuale të lidhura me COVID-19 na shkaktojnë. Në këtë shkrim gjeni një teknikë të thjeshtë të cilën mund ta përdorim në formë loje. Qëllimi i saj është të na ndihmojë ne si të rritur të kuptojmë më mirë se çfarë e ndihmon fëmijën për t’u ndjerë i sigurt dhe të përpiqemi të…

Learn More