Fëmijët që ndihen të përkrahur kanë më pak gjasa të preken nga depresioni kur rriten

Mbështetja dhe dëgjimi i fëmijëve, shfaqja e interesit për jetën e tyre të përditshme dhe ndihma e tyre në kohë të vështira mund t’i ndihmojë ata të kenë një zhvillim të shëndetshëm psiko-emocional. Sipas një studimi të botuar në “Jama Pediatrics”, fëmijët që ndihen të mbështetur dhe të dëgjuar nga familja dhe shkolla do të kenë më pak gjasa të…

Learn More