Ndryshimet që pëson truri i fëmijëve që bullizohen për një kohë të gjatë

Dihej që ngacmimi ose bullizmi dëmton fëmijët, por rezulton se mund të dëmtojë edhe trurin e një fëmije të shëndetshëm e të fortë. Një studim i fundit ka treguar se ngacmimi i vazhdueshëm nga grupi i bashkëmoshatarëve mund të ketë pasoja jo vetëm psikologjike, por edhe në tru, dhe për këtë arsye të çojë në probleme të ardhshme të shëndetit…

Learn More