Vaksinimi i studentëve, Lorela Garuli: Të synojmë bindjen dhe jo imponimin

Vaksinimi i detyruar i studentëve ka ngjallur shumë pakënaqësi e kundërshti si në radhët e tyre, edhe në radhët e profesionistëve të ndryshëm si ata të shëndetit fizik, ashtu edhe ata të shëndetit mendor, apo të çështjeve sociale. Për këtë temë u diskutua në emisionin e mbrëmshëm “Quo Vadis” në Vizion Plus duke i dhënë zë të gjitha palëve. Ne…

Learn More