Përdorimi i zgjatur i rrjeteve sociale na vështirëson marrjen e vendimeve të përditshme

Përdorimi i tepërt dhe i detyruar i rrjeteve sociale mund të jetë në gjendje të ndryshojë aftësinë për të marrë vendime, duke na bërë skllevër të pavendosmërisë së tepërt. Kjo është ajo që ndodh, në një mënyrë tashmë të dokumentuar, me përdorimin e drogës dhe lojërat e fatit. Shkenca nuk ka dhënë ende përgjigje të mjaftueshme për të sqaruar çështjen.…

Learn More