Çrregullimi dismorfik i trupit; kur keqperceptimi për pamjen tonë kthehet në problem. Nga Eduart Tafa, psikolog

Cfare eshte çrregullimi dismorfik i trupit A jeni parë ndonjëherë në një pasqyrë dhe jeni fiksuar në një puçërr, një mbresë apo ndonjë të metë tjetër që perceptoni në lëkurën tuaj? Apo jeni konsumuar nga ideja që hunda juaj duket e çuditshme? Tani, imagjinoni se kjo është gjithçka që keni parë sa herë që shikonit në pasqyrë. Imagjinoni të mendoni…

Learn More