Vitaminat më të nevojshme për zhvillimin e fëmijëve nga mosha 1-3 vjec; karakteristika dhe nivelet e duhura

JONA SALI FARMACI “MAJLINDA” DURRES     Vitaminat janë substanca ushqyese të cilat organizmi i njeriut nuk mund t’i sintetizojë, por mund t’i marrë me anë të një diete të ekuilibruar dhe larmishme. Pra, ato luajne rol thelbësor për të gjitha funksionet e organizmit përfshirë rigjenerimin e indeve dhe mirëmbajtjen e shëndetit të njeriut.   Vitaminat ndahen në dy grupe:…

Learn More