Si të veprojmë me fëmijët që flasin me vonesë? 6 Këshilla për prindërit

  NGA LOGOPEDE ERTIOLA LUGJI   Aktivitetet për nxitjen e të folurit tek i vogli juaj, mund dhe duhet të ushtrohen në kushtet e shtëpisë, në rastet kur fëmija juaj nuk po prodhon fjalë për të komunikuar. Aktivitetet duhet të përfshijnë, si të folurit (formimi i tingujve), ashtu dhe gjuhën (përdorimi i fjalëve dhe renditja e tyre për të formuar…

Learn More