Pse xhelozojmë e si ta menaxhojmë këtë emocion? Nga Eduart Tafa, psikolog

Xhelozia është një emocion i ndërlikuar që përfshin ndjenjat duke filluar nga dyshimi, te inati, tek frika deri në poshtërim. Ai godet njerëz të të gjitha moshave, gjinive dhe orientimeve seksuale dhe zakonisht ngjallet kur një person percepton një kërcënim për një marrëdhënie të vlefshme nga një palë e tretë. Kërcënimi mund të jetë i vërtetë ose i imagjinuar. Xhelozia…

Learn More