Si të sillem me fëmijën që më godet sa herë zemërohet

Fëmijët e vegjël zemërohen shumë lehtësisht, për arsye nga më të ndryshmet. Atëherë kur zhgënjimi arrin nivelin e tij të tolerancës personale, fëmija mund të shpërthejë. Disa fëmijë bëjnë skena të paparshtatshme, qajnë e bërtasin, disa shtrihen në dysheme, disa hedhin gjëra dhe të tjerë godasin prindërit. Gjëja e parë që mund të bëjnë prindërit është parandalimi. Kur e shikoni…

Learn More