Pse prindërit nuk duhet të zihen në prezencë të fëmijëve

Në marrëdhëniet në çift, zënkat, keqkuptimet, debatet janë pjesë normale e jetës. Por kur bëhen prindër, prioriteti është mirërritja e fëmijëve dhe një nga gabimet më të shpeshta është t’i vendosësh ata në qendër të problemeve në çift. Fëmijët që janë 3 mujash, 1 vjeç dhe 5 vjeç, ndiejnë të gjithë zemërimin dhe vështirësitë e prindërve. Të rritesh në nië…

Learn More