Burrat duan të kenë një fëmijë, gratë duan një punë të sigurt

Nëse mendoni se burrat te një grua shikojnë mbi të gjitha aspektin fizik, ju duhet të ndryshoni mendje. Për 62% të burrave, në fakt, karakteristika më e rëndësishme në zgjedhjen e bashkëshortes ideale është dëshira për të pasur një fëmijë dhe më pas për të pasur ide të ngjashme me ato të tyre. Të paktën kështu rezultoi në një sondazh…

Learn More