Terapi online

Comments

  • Dorjana
    Posted April 4, 2021 7:56 am 0Likes

    Pershendetje. Une kam nje vajze 9 vjece qe ka probleme me sjelljen dhe do te doja nje keshillim me psikologen Znj. Garuli. Mund te me jepni me shume info sa kushton nje seance? Ne lidhje me problemin e vajzes mund tju jap me shume info ne komunikimet ne vazhdim. Faleminderit.

Add Your Comment