A ka predispozita gjenetike depresioni? Mund të trashëgohet nga nëna te fëmija?

Depresioni është një nga ato sëmundje që kanë qenë “në hije” për një kohë të gjatë. Megjithatë, sot depresioni është në qendër të vëmendjes pikërisht sepse shkaqet e tij kërkohen edhe në gjenetikë dhe predispozita familjare. Në qendër të shumë studimeve Në fakt, ka kërkime të shumta që kanë treguar se sa mund të jetë i trashëgueshëm depresioni. Kjo lloj…

Learn More