Si manifestohen ankthi dhe depresioni te fëmijët? Kujdes nga këto shenja

Edhe pse shumë besojnë se ankthi dhe depresioni janë çrregullime të zakonshme, veçanërisht në moshën madhore, në realitet nuk është kështu: ato janë gjithnjë e më të zakonshme edhe tek fëmijët dhe adoleshentët. Pandemia e Covid-19 vetëm sa i ka përkeqësuar gjërat, mes bllokimeve, kufizimeve, izolimit. Për të ndihmuar fëmijët e tyre të përmirësohen, prindërit mund të ndjekin strategji të…

Learn More