A ekziston një lidhje mes inflamacionit dhe depresionit?

A mund të përdoren anti-inflamatorë për të trajtuar depresionin? Hetime të mëtejshme do të nevojiten për ta konfirmuar këtë, por një studim, i botuar në “American Journal of Psychiatry”, pohon lidhjen midis sëmundjes së depresionit dhe inflamacionit. Proteina reaktive C rritet Hulumtimi i ri nga King’s College London, i botuar në “American Journal of Psychiatry” zbuloi se njerëzit me depresion…

Learn More