Si ndihmon arti në zhvillimin e imagjinatës së fëmijëve? 6 mënyra sesi prindërit mund të nxisin fëmijët. Nga Aurora Lushej, logopede.

Fëmijët e vegjël janë mjeshtra të momentit; ata e adhurojnë mënyrën sesi boja shpërndahet në letër, sa fantastike është kur hedhin xixa apo tingulli i këndshëm i kalimit të penelit mbi fletë.   Ndryshe nga fëmijët më të mëdhenj dhe të rriturit, pjesa më e madhe e fëmijëve të vegjël, nuk janë të vetëdijshëm se çfarë po bëjnë apo të…

Learn More