Besnikëria në çift na mbron shëndetin

Të qenit besnik ju bën mirë për shëndetin. Nga ana tjëtër, të pasurit shumë partnerë mund të rrisë rrezikun e prekjes nga kanceri. Ky është rezultati i një studimi të botuar në internet në revistën BMJ Sexual & Reproductive Health. Studimi anglez i zakoneve dhe shëndetit seksual Për ta arritur këtë, autorët studiuan informacionin e mbledhur për Studimin Gjatësor të…

Learn More