Si të ndaloni bulizmin kibernetik: 18 këshilla për prindërit, fëmijët dhe shkollat

Prindërit, fëmijët dhe mwsuesit e shkollave mund të ndërmarrin hapa për të ndaluar bullizmin kibernetik përpara se të fillojë ose të përkeqësohet. Këtu janë hapat praktikë për të parandaluar ngacmimin kibernetik. Është e vështirë të mbroni fëmijën tuaj nëse nuk e kuptoni problemin me ngacmimin kibernetik ose nëse e shihni të ndodhë. Prindërit duhet të jenë ata tek të cilët…

Learn More