Dashuria dhe personaliteti pasiv-agresiv; si të veprojmë kur partneri shfaq këtë lloj sjellje? Nga Eduart Tafa, psikolog

Mënyra sesi ju dhe partneri juaj trajtoni zemërimin dhe konfliktin luan një rol kryesor në suksesin e marrëdhënies tuaj. Lidhja e shpërblimit është e papajtueshme me ndjenjat e shtypura dhe komunikimin e kufizuar. Kur personi që e doni është pasiv-agresiv, ndershmëria emocionale dhe dialogu i hapur janë të vështira. Agresiviteti pasiv mund të jetë një lojë e vështirë për të…

Learn More