Rreziqet e TikTok-ut për fëmijët

TikTok është një ndër rrjetet sociale më të përfolur e më të përdorur sot, sidomos nga fëmijët dhe adoleshentët. Me të drejtë prindërve u lind pyetja a është i dëmshëm ky aplikacion? A përbën rreziqe për fëmijët? Me gjithë avantazhet dhe argëtimin që ofron për fëmijët, ja rreziqet dhe disavantazhet e TikTok-ut: •TikTok është ndër kanalet më kryesore me anë…

Learn More