Ecja pak minuta në ditë lufton depresionin pas lindjes

Lindja e një fëmije përfaqëson një moment unik dhe të veçantë, plot lumturi dhe emocione. Megjithatë, disa gra përjetojnë depresion pas lindjes në javët pas ngjarjes së lumtur që i bën ato të ndihen të trishtuara dhe të paafta për t’u përshtatur. Të marrësh pak kohë për të ecur mund të jetë e mjaftueshme për të luftuar simptomat e kësaj…

Learn More