Si të lyejmë dhomën e fëmijëve? Disa ide dhe këshilla mbi ngjyrat më të përshtatshme sipas moshës.

Në internet mund të gjejmë shumë ide sesi të lyejmë dhomën e fëmijëve dhe ta kthejmë atë në një ambient të ngrohtë, të këndshëm dhe origjinal. Por, cilat janë disa ngjyra dhe ide të përshtatshme? – Mund të zgjedhim ngjyrën që preferojmë, rozë, bojëqielli, jeshile, të verdhë, etj. dhe ta trasformojmë murin me disa ngjitës qe mund të gjehen lehtësisht…

Learn More