Bashkëprindërim me ish-partnerin; 7 këshilla për të qenë prindër të mirë edhe pas divorcit

Nga Eduart Tafa, psikolog   Këshilla për bashkë-prindërimin me ish partnerin Nëse ky është divorci juaj i parë, do të dëgjoni fjalët “bashkë-prind” mjaft shpesh. Por çfarë do të thotë kjo? Dhe si është e mundur ta bësh atë me dikë që të ka lënduar, tradhtuar ose thjesht ka ndaluar të të dojë? Ndoshta edhe ju keni ndaluar së dashuruari…

Learn More