Problemet psikologjike të shkaktuara nga emigracioni

Emigrimi është një proces i vështirë që mund t’ju ndikojë emocionalisht dhe fizikisht. Sindroma e Uliksit është një çrregullim që përfshin shenjat dhe simptomat e pranishme tek emigrantët. Emigracioni si dukuri ka ekzistuar që në kohët më të lashta. Por, studimet aktuale tregojnë se ka një incidencë më të lartë të sëmundjeve mendore në mesin e emigrantëve. Një sëmundje e…

Learn More