Disa fraza që mund t’u thoni fëmijëve kur qajnë

Kur fëmijët qajnë, si një mënyrë për të shprehur emocionet që ndiejnë, kjo për prindërit është diçka jo e këndshme. Aq më tepër kur fëmijët e kanë t ëvështirë t’i komunikojnë ndryshe ndjesitë, përveçse duke qarë. Në këto çaste është shumë e rëndësishme të qëndroni pranë tyre për gjtihçka kanë nevojë dhe mbi të gjitha të mos tentoni t’i pushoni…

Learn More