Përse i harrojmë ëndrrat që kemi parë gjatë natës?

Arsyet pse dikush është i prirur të zgjohet në mes të natës: pavarësisht nëse janë pak a shumë të rëndësishme apo urgjente, të gjithë mund të kenë një gjë të përbashkët: ju bëjnë të harroni ëndrrat. Dhe përpjekjet për t’i kujtuar ato janë të padobishme. Kjo del nga një studim i kryer nga James Pagel, një ekspert në mjekësinë e…

Learn More