A duhen lënë fëmijët të fitojnë gjithmonë? Si t’i mësojmë të pranojnë humbjen?

Sa herë prindërit luajnë me fëmijët, kanë tendencën t’i lënë ata të fitojnë, gjë që ju sjell shumë gëzim. Mirëpo në këtë mënyrë, ne nuk i përgstisim fëmijët siç duhet për atë që i pret në jetën reale, ku do të përballen si me fitoren, ashtu edhe me humbjen. Dhe një nga aftësitë më të rëndësishme me të cilat prindërit…

Learn More