Pse fëmija thotë jo për gjithçka dhe si të sillen prindërit

Të gjithë fëmijët, edhe nëse janë shumë të bindur, kalojnë një fazë që shoqërohet me zemërime të shpeshta e me “jo”-në si përgjigje ndaj kërkesave të prindërve. Është një fazë kalimtare Tekat e fëmijës janë fazë kalimtare në jetën e tyre pasi është momenti që fëmija mëson të fitojë pavarësinë. Të thënit “jo” nënkupton në fakt një mënyrë për t’u…

Learn More