Si ta bëjmë frekuentimin e çerdhes sa më pak stresues për fëmijën?

Periudha kur i çoni fëmijët për herë të parë në çerdhe, përfaqëson shkëputjen e parë të fëmijës nga familja dhe është normale të shoqërohet me stres. Është gjtihashtu hapi i parë drejt socializimit me botën e jashtme, krijimit të autonomisë, zbulimit e mësimit të gjërave të reja. Marrëdhënia me edukatoren Studiuesit, të cilët e kryen hulumtimin e tyre duke matur…

Learn More