A është normale që fëmija im dy vjeç ka frikë nga pothuajse gjithçka? Përgjigjja e psikologut

Pyetja: Vajza ime 2-vjeçare ka pasur gjithmonë frikë nga gjëra të tilla si insektet dhe zhurmat e larta, por kohët e fundit ajo filloi të përkeqësohej. Ajo ka frikë nga uji i banjës, dyert e hapura dhe kur unë i heq bluzën dhe e tërheq në kokë. Ajo zgjohet shumicën e netëve dhe bërtet për mamin ose babin dhe nuk…

Learn More