Përse gënjejnë fëmijët dhe si të sillemi kur ndodh kjo?

Pse gënjejnë fëmijët? Fëmijët mund të gënjejnë: • që të mbulojnë diçka që të mos hyjnë në telashe; • të shikojnë se si do të përgjigjeni; • për të bërë një histori më emocionuese; • për të eksperimentuar – për shembull, duke pretenduar se diçka që ndodhi në një histori ishte e vërtetë; • të tërheqin vëmendjen ose ta bëjnë…

Learn More