6 orientime dhe lojëra sesi të ndihmojmë fëmijët të përmirësojnë gramatikën

Nga Mariglena Muçi, psikologe Gjatë gjithë historisë, shkrimi nga format e para të tij deri në ditët e sotme, ka luajtur një rol të rëndësishëm në komunikim. Gramatika është një aspekt i rëndësishëm i formave gjuhësore. Disa fëmijë kanë vështirësi në mësimin e rregullave gramatikore. Kjo mund të ndikojë aftësinë e tyre për të kuptuar çfarë u thonë dhe aftësinë…

Learn More