Qëndrimi me kafshët rrit hormonin e dashurisë te pronarët dhe vetë katërputroshët

Kushdo që ka një qen, një mace apo ndonjë kafshë tjetër, e di mirë: marrëdhënia që krijohet me të është unike dhe të ndihmon të ndihesh më mirë, nga të gjitha këndvështrimet. Tani është e vërtetuar edhe shkencërisht: në fakt, disa studime kanë treguar se të kesh një kafshë dhe të kujdesesh për të ofron shumë përfitime, në veçanti rrit…

Learn More