Anoreksia: realiteti virtual mund të ndihmojë në shërim

Aspekti fizik dhe imazhi që kemi për veten tonë është shumë personal dhe ndonjëherë jo në përputhje me realitetin. Në fakt, sëmundjet si anoreksia, bulimia dhe të gjitha çrregullimet e të ngrënit në përgjithësi po rriten edhe tek të rinjtë, sepse tendenca është që të duan të jenë të përsosur si modelet e medias. Numrat në rritje Anoreksia numëron 8-9…

Learn More