Cilat janë elementet e inteligjencës emocionale dhe si na vjen në ndihmë për të patur marrëdhënie të shëndetshme? Nga Eduart Tafa, psikolog

Inteligjenca emocionale (e njohur ndryshe si shënjues emocional ose EQ) është aftësia për të kuptuar, përdorur dhe menaxhuar emocionet tuaja në mënyra pozitive për të lehtësuar stresin, për të komunikuar në mënyrë efektive, për të bashkuar me të tjerët, për të kapërcyer sfidat dhe për të shlyer konfliktin. Inteligjenca emocionale ju ndihmon të ndërtoni marrëdhënie më të forta, të keni…

Learn More