Këshilla për introvertët, si të ndihen më mirë e të menaxhojnë stresin

Introvertët shpesh keqkuptohen në shoqërinë tonë. Ata përjetojnë stres në situata të caktuara që përjetohen si emocionuese për shumë ekstrovertë. Për shkak se introvertët dhe ekstrovertët mund ta përjetojnë jetën disi ndryshe (dhe shoqëria jonë priret të jetë më e orientuar drejt esktrovertëtve), introvertët mund të përfitojnë nga disa strategji të menaxhimit të stresit që përshtaten me natyrën e tyre…

Learn More