Si e përkeqëson shëndetin mendor komunikimi dixhital për punën

Të mos merrje asnjë mesazh dhe email pas orarit zyrtar të punës, dikur ishte qëllimi për shumë punonjës zyre. Por ky mision u bë i pamundur për shumë njerëz që kaluan në punë në distancë gjatë pandemisë dhe u përballën me një sulm të mbledhjeve të “Zoom”, apo platforma të tjera dixhitale. A mund të marrin në konsideratë faktin se…

Learn More