15 pyetjet që do t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse marrëdhënia juaj ka të ardhme

A jeni në një marrëdhënie të shëndetshme, motivuese që ju bën të ndiheni mirë? Si ta “testoni” veten dhe partnerin për të kuptuar se ku qëndron marrëdhënia juaj në rpaort me disa pika të rëndësishme të jetës individuale dhe asaj në çift? Bëjini vetes këto pyetje, dhe përgjigjuni vetëm me “po” ose “jo”: 1. A ju bën partneri njeri më…

Learn More