Çfarë është marrëdhënia dashuri-urrejtje? Nga Eduart Tafa, psikolog

Nëse mendoni se marrëdhënia juaj ka shumë ulje-ngritje dhe ju e urreni partnerin tuaj po aq sa e doni atë, mund të jeni në njëmarrëdhënie dashuri-urrejtje. Njerëzit në marrëdhënie dashuri-urrejtje përjetojnë emocione intensive dhe priren të luhatenmidis njërit skaj të spektrit dashuri-urrejtje në ekstremin tjetër. Studimet thonë se këto marrëdhënie ndihen si slitë, pasi ka edheeksitim dhe rraskapitje, dhe çiftet…

Learn More