Tensionet familjare dëmtojnë shëndetin më shumë se zënkat me partnerin

Marrëdhëniet e tensionuara me motrat, vëllezërit, prindërit, apo anëtarë të tjerë të afërt të familjes, shkaktojnë më shumë dëme dhe kanë pasoja më serioze se zënkat me partnerin. Dhimbje koke, nervozizëm, pagjumësi, stres dhe depresion, deri në shfaqje më serioze të pasojave si psh goditje në tru, janë sëmundjet më të shpeshta si pasojë e tensioneve të shpeshta familjare. Sarah…

Learn More