Aftësitë njerëzore apo profesionale, cilat vlejnë më shumë për një vend pune?

Për shumë individë, puna në ekip është e lidhur me përvojat e të tjerëve. Sipas një studimi të botuar së fundmi në “Journal of Management”, të qenit miqësor dhe i besueshëm mund të jetë më i vlefshëm sesa aftësia kur punoni në grup. Nëpërmjet dy studimeve me studentë të vitit të parë me kohë të plotë në një universitet të…

Learn More