Qëndrueshmëria: aftësia për të menaxhuar emocionet dhe vështirësitë mësohet që në fëmijëri

Përvoja e Covid-19 preku të gjithë dhe mbi të gjitha fëmijët. Pasojat psikologjike të izolimit për të vegjlit nga 0 deri në 6 vjeç ishin të rënda: nervozizëm i shtuar, frika nga errësira, zgjimet e natës, vështirësi për të fjetur, çrregullime ankthi, shqetësim. Dëmtimi psikologjik i bllokimit Gjithashtu një studim i fundit i kryer nga Irccs Gaslini i Genovas, ,…

Learn More