Si t’i themi fëmijës së madh se po vjen në jetë një motër ose vëlla?

Të gjithë fëmijët do të donin të kishin “ekskluzivitet” për nënën dhe babain. Për këtë arsye, kur të vijë një vëlla ose motër e vogël, keni nevojë për shumë delikatesë dhe durim. Prindërit duhet t’i shpjegojnë fëmijës se çfarë do të ndodhë që nga shtatzënia, në mënyrë që gradualisht ta përgatisin atë për lindjen e foshnjës së re. Flisni hapur…

Learn More