Xhena Vrapi, mes vështirësive dhe dashurisë; mbështetja e palodhur për vëllain me autizëm!

 Isha shumë e vogël kur jeta ime ndryshoi tërësisht. Por pse do pyesni ju?! Nuk e di pse në çastin që dëgjova fjalën “Autizëm”, bota ime mori më shumë ngjyra por për prindërit e mi ndodhi e kundërta. Autizmi për ta u bë një tunel i gjatë dhe i errët ku kërkonin shumë pyetje pa përgjigje, ato pyetje jua kishin…

Learn More